Noormarkku 25.9.2006

Rohkaiseva Iltalamppu-tapahtuma Noormarkussa

Iltalamppu saapui Noormarkkuun 24.9. -06. Tapahtuma pidettiin seurakuntalossa klo 18. Paikalle saapui runsaasti väkeä eri puolilta kuuluvuusaluetta. Loimaa, Alastaro, Kokemäki, Harjavalta, Pori, Pomarkku, jne. olivat paikkakuntia joilta väkeä tuli tilaisuuteen. Ilahduttavaa oli myös nähdä runsaasti noormarkkulaisia mukana.

Tilat kävivät pieniksi

Seurakuntasali täyttyi hetkessä kuulijoista, mutta onneksi lisätuoleja saatiin paikalle, jolloin ruokasali ja osa eteisestä oli myös käytössä.

Mukanaolijat tyytyväisiä illan antiin

Vaikka Iltalamppu-tapahtumat vetävätkin kaikkialla väkeä, ilman kuuluvuusalueen ulkopuolelta tulevia puhujia tai laulajia, niin Noormarkussa varmasti osuutta väen määrään oli myös puhujavieraassa. Karismaattinen kirkkoherra Vesa Rasta Isojoelta, lauloi ja julisti rohkeasti evankeliumia. Oli rohkaisevaa kuunnella, että "pasuuna" antoi selvän äänen. Myös Noormarkun kirkkoherra Kari Penttistä sekä Penttisen perheen laulua oli myös ilo kuunnella. Vaikutuksen teki myös Raimo "Rampe" Törmälehdon pantomiimi-esitys, joka kertoi minkälaista on olla umpikujassa ja miten evankeliumi voi vapauttaa sieltä. Tapahtuman juonsi Taisto Laakso Iltalamppu-ohjelmasta. Illan päätteeksi rukousjonossa noin 70 ihmistä oli etsimässä Jumalan apua elämäänsä. Tilaisuuden yllä oleva voimakas Pyhän Hengen ilmapiiri ja sen tuoma vapaus olivat asioita joita ei voinut olla aistimatta sellainenkaan joka oli ensimmäistä kertaa mukana.

Uudestaan Noormarkkuun

Ilta oli sekä isäntäväelle, sekä Vesa Rastalle ja Taisto Laaksolle rohkaiseva kokemus. Kaikki kokivat, että väylä on avattu Noormarkussa ja sen myös täytyy pitää auki. Päätettiin järjestää vastaavanlainen tilaisuus mahdollisimman pien uudestaan ja tällä kerralla kirkossa, että kaikki mahtuisivat istumaan. Aika löytyi sunnuntailta 28.1.2007 klo 17. Vastuussa ovat sama trio, Vesa Rasta, Kari Penttinen ja Taisto Laakso. Seurakunnan lauluryhmä vastaa musiikista. Tapatumaan kutsutaan ihmisiä kaikkialta ympäri Radio Westin kuuluvuusalueen, sekä myös sen ulkopuolelta.

KARISMAATTINEN ILTALAMPPU-TAPAHTUMA NOORMARKUN KIRKKOSSA, SUNNUNTAINA 28.1.2007 KLO 17.

Mukana: Vesa Rasta, Kari Penttinen. Raimo "Rampe" Törmälehto ja Taisto Laakso. Musiikissa seurakunnan lauluryhmä ja solistit

Rukouspalvelua! Kahvitarjoilu!

TERVETULOA KUULEMAAN, NÄKEMÄÄN JA KOKEMAAN JUMALAN MUUTTAVA VOIMA!