Iltalampun ohjelma-aiheet

Iltalamppu, syvien tuntojen tulkki. - Asiaa elävästä elämästä, ihmiseltä ihmiselle, hengellisen musiikin siivittämänä.

Esimerkkejä ohjelma-aiheista

Paavon matkassa - luonnossa ja maailmalla. Viikottaisessa ohjelmaosuudessa haastatellaan kokemäkeläistä luonto- ja lintuharrastaja Paavo Valtasta joka kertoo kevään etenemisestä luonnossa sekä kertoo kokemuksiaan maista joissa on vieraillut turistina. Valtanen on käynyt yli yhdeksässäkymmenessä maassa.

Hengellisen toivemusiikin ohjelmaosuudet - vapaa ja ihmisläheinen ohjelmaosuus toivelevyjen ja keskustelun merkeissä. Kuuntelijat voivat esittää levytoiveensa soittamalla suoraan lähetykseen.

Henkilöhaastattelut - tutustutaan mielenkiintoisten henkilöiden elämäntarinoihin.

Teemaillat - keskustellaan ajankohtaisista asioista ja ajan ilmiöistä studiovieraiden kanssa . Kuuntelijat voivat ottaa kantaa illan aiheeseen soittamalla suoraan lähetykseen.

Papista lukkariin -tutustutaan hengellisessä työssä oleviin henkilöihin ja heidän tehtäviinsä.

Elämän risteysasemalla -haastatellaan henkilöitä, jotka kertovat uskoontulostaan.

lltavisa -illan pähkinä purtavaksi kysymyksen muodossa.

Iltalinja -puhelinhaastattelussa mielenkiintoisia henkilöitä läheltä ja kaukaa. Haastateltavan nimeä ei kerrota etukäteen vaan se tulee kuuntelijoille yllätyksenä siinä vaiheessa, kun hänet otetaan mukaan lähetykseen.

Sydämeni laulu - vieraillaan haastateltavan työssä, vapaa-ajassa tai harrastuksessa. Keskustelun lomassa soitellaan haastateltavan ”sydämen lauluja”.

Ihmeiden aika - ohjelmasarjassa haastatellaan henkilöitä, jotka ovat kokeneet yliluonnollisen ihmeparanemisen tai ovat parantuneet vaikeasta sairaudesta lääketieteen avulla. Sarjassa haastatellaan myös henkilöitä, jotka ovat kokeneet jonkun muun ihmeen elämässään, varjeltumalla esimerkiksi jostain onnettomuudesta.

Elämän risteysasemalla -haastatellaan henkilöitä, jotka kertovat uskoontulostaan.

lltavisa -illan pähkinä purtavaksi kysymyksen muodossa.

Kaikkia edellä mainittuja ohjelma-aiheita, lukuun ottamatta Paavon matkassa-ohjelmaosuutta, ei tule jokaisessa ohjelmassa, eikä niiden lähetysajankohdilla ole minkäänlaista järjestystä. On myös kausia jolloin osa ohjelmaosuuksista ovat "telakalla".