Harjavalta 2.6.2012 Kesäilta Iltalampun äärellä

Ensimmäiset penkit sekä esiintymislava paikallaan Harjavallan Helluntaiseurakunnan pihamaalla. Vain poutapilvet leijailivat kesätaivaalla. Tilaisuuden alkaessa nekin olivat tipotiessään.

Kesäilta Iltalampun äärellä- yhteislaulutapahtuma pidettiin kauniissa kesäsäässä Harjavallan Helluntaiseurakunnan pihamaalla, torstaina 7.6.2012 klo 19.

Solistivieraana ja laulattajana oli Rainer Lindeman Via-yhtyeestä. Tervehdyspuheenvuoron käyttivät Harjavallan ev.lut.seurakunnan  kirkkoherra Matti Kaipainen, Harjavallan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Rauta ja Harjavallan Helluntaiseurakunnan pastori Tuomo Ahonen. Helluntaiseurakunnan ja ev.lut.seurakunnan laulajista koottu lauluryhmä lauloi Milka Jokelan johdolla. Tapahtuman  juonsi mediaevankelista Taisto Laakso Iskelmä Satakunnan Iltalamppu-ohjelmasta.  Tapahtuman järjesti Missio Iltalamppu, Harjavallan Helluntaiseurakunta ja Harjavallan ev.lut.seurakunta.

Ensi kesän tapahtuma pidetään ev.lut.seurakunnan pihamaalla

Tapahtuma oli yksi Harjavallan kaupungin kulttuurisuunnistuksen kohteista. Lue lisää https://harjavalta-fi.directo.fi/palvelut/kulttuuri/suunnistus/

Solistivieraana ja laulattajana oli Rainer Lindeman Via-yhtyeestä
Helluntaiseurakunnan ja luterilaisen seurakunnan laulajista koottu lauluryhmä Milka Jokelan johdolla aloitti tervetulolauluilla jo puoli tuntia aiemmin ennen juonnettua tilaisuutta
Laaja piha-alue antoi hyvät puitteet ulkona kokoontumiselle. Kuvassa osa tapahtumaan osallistujista.
Myöhemmin illalla auringon edessä oleva rakennus loi ehkä liiankin viilentävän varjon. Tulevissa tapahtumissa tämä on korjattu niin, että laitetaan lava ja penkit lähemmäksi tietä. Näin auringon-paisteessa voidaan olla koko tapahtuman ajan.
Tapahtuma oli ensimmäinen näin laajalla järjestelypohjalla pidetty kesätapahtuma helluntaiseurakunnan pihamaalla
Ulkoilmatapahtumien pitäminen on aina riski jos ei ole sisätilaa mihin mennä huonon sään sattuessa. Kesäilta Iltalampun äärellä -yhteislaulutapahtumassa koettiin melkoinen säänmuutos, kun pitkä, kylmä ja sateinen säätyyppi vaihtui torstaiaamun auringonpaisteeseen, jota kesti auringonlaskuun asti. Seuraava päivä oli vielä aurinkoinen kunnes sää jälleen viileni. Saimme viettää tapahtuman aurinkoisessa säässä. Todisteena pilvettömästä taivaasta on tämä itäiseltä taivalta tilaisuuden aikana otettu kuva.