Tulevat Iltalamppu-tapahtumat

Huipputapahtuma Eurajoella kaikelle kansalle.

Jos olet aikoinaan nähnyt Suomen legendaarisimman jääkiekkoerotuomarin Seppo Mäkelän ainoastaan TV-ruudusta, niin nyt kannattaa tilanne päivittää ja tulla katsomaan myös livenä kun illan juontaja Taisto Laakso Iskelmä Satakunnan Iltalamppu-ohjelmasta haastattelee häntä.

Musiikista vastaavat oman ammattinsa sekä laulun ja musiikin taitajat. Kokemäen entinen kaupunginjohtaja ja nykyinen Leader Karhuseutu toiminnanjohtaja Reijo Siltala Porista toimii kokoonpanon laulusolistina. Rytmiä lauluihin antaa loota-soittimellaan Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa sekä kitaroillaan kiinteistövälittäjä Antero Nieminen Säkylän Köyliöstä sekä johtava rakennustarkastaja Harri Salminen Säkylästä.

Ja tottakai myös K-Supermarketin kauppiaspariskunta Saku ja Tiitu Vätti on mukana. Aivan huippujuttu on myös se, että toinen kauppiaista Saku Vätti esittää myös yksinlaulua. Kenenkään ei tarvitse lähteä kuivin suin kotiinsa, koska illan päätteeksi kauppiaspariskunta tarjoaa kaikille pullakahvit. Illassa on myös taloudellisesti mahdollisuus tukea Missio Iltalamppu ry:n toimintaa. Tilaisuus on pääsymaksuton ja sinne ovat kaikki tervetulleita! Järjestäjinä ovat Missio Iltalamppu ja K-Supermarket Eurajoen Portti, yhteistyössä Eurajoen kunta.