Tulevat Iltalamppu-tapahtumat 

Iltalamppu vierailee vuosien jälkeen Porin Pihlavassa, jossa on ilo tehdä yhteistyötä seurakunnan vt.kirkkoherran Samu Repon ja sijaiskanttorin Sini Tuomisalon kanssa joka myös palvelee musiikissa.
Musiikkivieraana on laulava kesäkahvilan ja kotieläinpihan emäntä Manna-Maria Nakkilasta. Sen lisäksi, että hän on lahjakas laulaja, hän on myös puhuja, joka laulujensa välissä tuo evankeliumin esille niin kansanomaisesti ja rakkaudellisesti, että se löytää tiensä niidenkin sydämiin joille uskonasiat eivät ole pinnalla. Manna-Maria on VIISI ÄLLÄÄ samassa persoonassa: laulaja, luova, lahjakas, luonikas, luonnonlapsi.

Tervetuloa mukaan yksin taiyhdessä ystäviesi kanssa! 

Iltalamppu NÄITÄ AIKOJA VARTEN - kiertueella 2022

Toteutuneet sekä tulevat tapahtumat:

12.3.   lauantai,   klo 17.   RAUMA  - Avainaseurakunta

2.4.      lauantai klo 17    PORI          - Länsi-Porin kirkko

10.4.   sunnuntai  klo 17   NAKKILA              - seurakuntakoti

24.4.   sunnuntai  klo 16    EURA                        - helluntaiseurakunta

30.4.   la. vappuaatto  klo  17   HUITTINEN          - kotikirkko

15.5.   sunnuntai klo 17              SÄKYLÄ                   - seurakuntakeskus

22.5.   sunnuntai klo 17              HARJAVALTA      - kirkko

20.8.   lauantai klo  16                  POMARKKU        - helluntaiseurakunta

4.9.      sunnuntai klo 15             KOKEMÄKI           - seurakuntakeskus


25.9.   sunnuntai klo 16              PORI                            - Pihlavan kirkko


9.10.   sunnuntai klo 16              KANKAANPÄÄ   - ev.lut.seurakunta. Kankaanpään tapahtuma on myös osa valtakunnallista "Se löytyi"-missiota.   


16.10.  sunnuntai klo 15           EURAJOKI              - seurakuntakeskus Tapuli. Eurajoen tapahtuma on myös osa valtakunnallista "Se löytyi"-missiota.   


6.11.   su klo tarkentuu               PORI                            - Teljän kirkko


Muutokset ovat mahdollisia, joten tarkista näiltä sivuilta vähän ennen tapahtumapäivää ajankohta ja paikkakunta.

Tapahtumapaikkakuntia tulee vielä lisää, joten käy katsomassa uudelleen millä paikkakunnilla kiertueen tapahtumat pidetään.

Olet lämpimästi tervetullut!
TERVEISET RAUMAN Iltalamppu NÄITÄ AIKOJA VARTEN- kiertueen avajaistapahtumasta

Kyl Laakson poika on tosi onnellinen, kun kahden vuoden ja 4 päivän jälkeen pääsin taas takaisin jatkamaan Iltalamppu-tapahtumia. Tämän mahdollisti koronarajoitusten purkaminen.

Kiitos teille kaikille jotka olitte mukana Iltalamppu NÄITÄ AIKOJA VARTEN - kiertueen avajaistapahtumassa Rauman Avainseurakunnassa la 12.3.2022.!

Illassa oli kaikki ne elementit joita aidoissa Iltalamppu-tapahtumissa yleensäkin on. Niitä ei oteta kuin marketin hyllyltä, vaan ne annetaan. Saimme kokea välittömyyttä, vapautta, iloa, naurua joka vaihtui herkkyydeksi ja voimakkaaksi Pyhän Hengen vaikutukseksi.

Oli ilo kokea myös miten illan musiikkivieraan gospelmuuusikko, säveltäjä Pekka Simojoen (kuvassa) kanssa yhteistyö lavalla meni, kuin olisimme kiertuetta tehneet pidempäänkin. Pekan laulamat laulut menivät kuulijoihin. Niistä tykättiin kovasti ja väki eli mukana. Pekalla on myös taito ja armoitus laulaa ja puhua tilaisuuden ilmapiirin mukaan. Kiitos Pekka yhteistyöstä!

Kiitos myös illan yhteistyökumppanille Rauman Avainseurakunnalle ja pastori Tuomo Ahoselle ja keittiötiimille tarjoiluista. Lämpöiset kampaviinerit kahvin kanssa maistuivat todella hyvältä tilaisuuden jälkeen. Kiitos Leiffille ja Jormalle kun palvelitte rukoillen rauhaa Euroopan sotatantereelle ja koko maailmalle. Miksaajalle Eetulle sekä vahtimestareille myös kiitokset!

Illan Päävieraalle kiitokset! Ilman Jumalan Pyhän Hengen läsnäoloa en olisi jaksanut näitä tapahtumia vetää kahtakymmentä vuotta. Hänen läsnäoloaan toivomme ja rukoilemme myös kiertueen tuleviin tapahtumiin joita pidetään, JHS, vuoden loppuun asti tällä teemalla.

Nyt on jo kalenterissä varauksia syksyyn asti, mutta koska kiertue päätettiin järjestää vasta kolmisen viikkoa sitten, niin vielä on vapaita aikoja. Sinä seurakunnan päättäjä Satakunnassa tai missä muussa maakunnassa tahansa, jos haluat tapahtuman seurakuntaasi niin ota yhteyttä.

Kiitos myös kaikille jotka siellä kotijoukoissa olitte hengessä mukana, rukouksin ja kannustuksin!

Terveisin Iltalamppumies Taisto Laakso