Esimerkkejä ohjelma-aiheista

Radio on mitä parhain media ihmisten tavoittamisessa, koska sitä voi kuunnella kotona, autossa, työpaikoissa jne.

ESIMERKKEJÄ ILTALAMPUSSA OLLEISTA OHJELMASARJOISTA JA OHJELMA-AIHEISTA

Hengellisen toivemusiikin ohjelmaosuudet - vapaa ja ihmisläheinen ohjelmaosuus toivelevyjen ja keskustelun merkeissä. Kuuntelijat voivat esittää levytoiveensa soittamalla suoraan lähetykseen.

Henkilöhaastattelut - tutustutaan mielenkiintoisiin henkilöihin

Teemaillat - keskustellaan ajankohtaisista asioista ja ajan ilmiöistä studiovieraiden kanssa . Kuuntelijat voivat ottaa kantaa illan aiheeseen soittamalla suoraan lähetykseen.

Papista lukkariin -tutustutaan hengellisessä työssä oleviin henkilöihin ja heidän tehtäviinsä.

Elämän risteysasemalla -haastatellaan henkilöitä, jotka kertovat uskoontulostaan ja elämänkokemuksistaan.

lltavisa -illan pähkinä purtavaksi kysymyksen muodossa

Iltalinja -puhelinhaastattelussa mielenkiintoisia henkilöitä läheltä ja kaukaa. Haastateltavan nimeä ei kerrota etukäteen vaan se tulee kuuntelijoille yllätyksenä siinä vaiheessa, kun hänet otetaan mukaan lähetykseen.

Sydämeni laulu - vieraillaan haastateltavan työssä, vapaa-ajassa tai harrastuksessa. Keskustelun lomassa soitellaan haastateltavan ”sydämen lauluja”

Ihmeiden aika - ohjelmasarjassa haastatellaan henkilöitä, jotka ovat kokeneet yliluonnollisen, jumalallisen ihmeparanemisen tai ovat parantuneet vaikeasta sairaudesta lääketieteen avulla. Sarjassa haastatellaan myös henkilöitä, jotka ovat kokeneet jonkun muun ihmeen elämässään, varjeltumalla esimerkiksi jostain onnettomuudesta.

Kaikkia edellä mainittuja ohjelma-aiheita ja osuuksia ei tule jokaisessa ohjelmassa, eikä niiden lähetysajankohdilla ole minkäänlaista järjestystä. On myös kausia jolloin osa ohjelmaosuuksista ovat "lepäämässä".