SOITA SUORAAN LÄHETYKSEEN

Studion numero ohjelman aikana 0700 700 700

Soittorajoitukset. Toivemusiikkiosuudessa olemme monesti tilanteessa, jossa ajanpuutteen vuoksi emme voi ottaa kaikkia halukkaita soittajia lähetykseen yhden ohjelmaillan aikana. Siksi joudumme käyttämään niin sanottuja soittorajoituksia, että mahdollisimman moni voisi päästä toivomaan mielimusiikkiaan.

Soita suoriin lähetyksiin

Sinäkin voit osallistua ohjelman tekoon soittamalla suoriin lähetyksiin. Ohjelmaosioita joihin voit soittaa, ovat muun muassa:

HENGELLISEN TOIVEMUSIIKIN OSUUDET:

Mielimusiikkisi voit toivoa seuraavanlaisesti.

  • LAULUN JA ESITTÄJÄN MUKAAN.Toivot laulun, johon sinulla on valmiiksi mietitty esittäjä
  • LAULUN MUKAAN. Toivot laulun, mutta et tiedä kuka on esittäjä. Siinä tapauksessa Taisto etsii levystöstään sinulle sopivan esittäjän
  • ESITTÄJÄN MUKAAN. Et tiedä yhtään hengellistä laulua, mutta tiedät jonkun laulajan, joka laulaa hengellisiä lauluja. Siinä tapauksessa Taisto etsii levystöstään toivomasi laulajan, sekä "hänelle sopivan laulun laulettavaksi"
  • NUMERON MUKAAN. Voit valita myös Taiston levystön numeroinnin perusteella. Tätä vaihtoehtoa joskus käyttävät myös soittajat, joilla on tietämys hengellisistä laulajista ja niiden esittäjistä.

TEEMAILLAT

Iltalampussa on ajankohtaisia teemailtoja ja keskustelunaiheita, joita köydään joko studiovieraiden kanssa, tai ilman vieraita, yhdessä kuuntelijoiden kanssa.

Sinäkin voit osallistua keskusteluun kertomalla mielipiteesi tai kokemuksesi. Laita kortesi kekoon ja soita rohkeasti ohjelman aikana numeroon 0700 700 700