Iltalamppu-ohjelmat toimitetaan suorina lähetyksinä Iltalampun studiolta Eurajoelta. Taiston Laakson ääni on kuulunut Iltalamppu-ohjelmissa sen alkamisesta, vuodesta 1993 alkaen

Iltalamppu-ohjelmat tuottaa ja toimittaa

Taisto Laakso studioemäntänä Merja Laakso.

Lähetysaika:

  • joka maanantai klo 18 - 21

Radioasema: Iskelmä Satakunta

  • Huittinen 93,0 MHz

  • Pori 100,4 MHz

  • Rauma 105,1 MHz

Internet

  • Ohjelmat kuuluvat suorina lähetyksenä sekä neljän viikon ajan jälkukuunteluna osoitteesta:www.iltalamppu.fi

Puhelinnumerot studioon

(02) 674 0494 tai 044 986 6363

Seurakunta

SEURAKUNTIIN SITOUTUMATON Iltalamppu ei ole seurakunta, eikä niiden kilpailija, vaan yhteistyökumppani. Toimimme hyvässä yhteistyössä luterilaisen seurakunnan, sekä ns. vapaitten suuntien seurakuntien kanssa. Heidän edustajiaan ovat haastateltavina ohjelmissa, sekä myös kyseisten seurakuntien kanssa järjestämme Iltalamppu-tapahtumia.

 Tehtävämme:

  • Olemme Iltalampussa valinneet tietoisen linjan tuoda evankeliumin sanoma esille mahdollisimman kansanomaisesti ja ihmisläheisesti, niin että sellaisetkin henkilöt, joille uskonasiat eivät ole pinnalla, jaksaisivat kuunnella ohjelmaa. Tämän vuoksi Iltalampusta ei kuulla pitkiä uuvuttavia saarnoja, eikä hengellisiä opetuspuheita. Emme myös halua esiintyä kaikkitietävinä puhekoneina, joilla on oikea vastaus kaikkiin kysymyksiin. Vältämme myös hengellisiä äärilaitoja ja " hengellisiä helppoheikkejä" jotka mielellään pesiytyvät kristillisiin medioihin saaden kansan syviin riveihin lukeutuneet kuuntelijat sulkemaan vastaanottimensa. Näistä olemme määrätietoisesti sanoutuneet irti ja yli kahdenkymmenen vuoden ajalta saadun kuuntelijapalautteen mukaan olemme oikealla tiellä. Iltalampusta on tullut kaiken kansan ohjelma, jota kuunnellaan niin juoppokämpissä kuin kristallikruunujen loisteessa.

  • Iltalampulla on voimakas vuorovaikutus kuuntelijoiden kanssa ja vaikka joskus ohjelman teema onkin  joku muu kuin hengellinen, niin siitä huolimatta pyrkimyksemme on tuoda evankeliumin ydinsanoma esille niin selvästi, että kaikki ymmärtäisivät mistä on kysymys.

     

ILTALAMPPU radio-ohjelmat

Osallistu mielipidetiedusteluun
Jos olet kuunnellut Iltalamppu-ohjelmia niin osallistu mielipidetiedusteluun. Osallistuminen on meille tärkeää, koska mielipiteesi vaikuttaa Iltalamppu-ohjelmien kehittymiseen. Muista, että voit vastata nimettömänä. Kiitos yhteistyöstä. Sivulle pääset tästä

Klikkaa alla olevaa linkkiä  ja kuuntele Gospel Ridesin moottoripyöräkerhon jäsenten haastatteluja Rauman torilla heinäkuussa 2015

 

https://onedrive.live.com/redir?resid=E9A1FA111B85A4B0!1986&authkey=!ANR02DH0RF8gtRk&ithint=file%2cmp3

Iskelmä Satakunnan ohjelmistoon kuuluva Iltalamppu-ohjelma kuuluu keskeisessä Satakunnassa, sekä osittain myös Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Kuuluvuusalueella asuu yli 200.000 potentiaalista kuuntelijaa, kaukaisimmat Turun pohjoisosissa, Uudessakaupungissa, Kankaanpään pohoispuolella ja Forssassa. Katvealueella toiset kuuntelevat paikallisradioantennin kautta.

Kuuluvuuteen vaikuttavat  monet tekijät, kuten korkeat rakennukset ja lähellä lähetystaajuutta olevat radioasemat. Keskeisin tekijä kuitenkin on itse vastaanotin eli radio. Katvealueella kannettavasta vastaanottimesta anteenin ja itse radionkin sijoittelulla on suuri vaikutus,  toisinaan se voi olla jopa senteistä kiinni.

Ohjelmat kuuluvat myös internetistä

29.8. 2010 alkaen Iltalamppu-ohjelmia on voitu kuunnella suorina lähetyksinä myös internetin kautta. Lue lisää!