Iltalamppu-ohjelmat ovat siirtyneet maanantaille

13.8.2017

Iskelmä Satakunta on muuttanut Iltalamppu-ohjelmien toimittajan ja tuottajan Taisto Laakson toivomuksesta Iltalampun lähetyspäivää sunnuntailta maanantaille. Ohjelma alkaa klo 19 ja päättyy klo 22.

Iltalamppu ei ole minkään seurakunnan ohjelma, vaan se jatkaa edelleen tuttuun tapaansa seurakuntiin sitoutumatonta linjaansa. Iltalamppu ei ole radio- eikä paikallisseurakunta, eikä seurakuntien kilpailija, vaan niiden yhteistyökumppani.

Ohjelma tulee edelleen tarjoamaan runsaasti henkilöhaastatteluja, teemailtoja, ajankohtaisten asioiden käsittelyä, sekä toivemusiikin iltoja. Iltalamppu tunnetaan myös siitä, että kaikki sisältö ei ole pelkästään hengellistä, vaan ohjelmassa pureudutaan myös yhteiskunnallisiin asioihin, sekä muihin ajan ilmiöihin.

Ensi vuonna 2018, 25-vuotta täyttävä Iltalamppu tunnetaan hyvästä hengellisestä musiikista, syvästä ihmisläheisyydestään, kansanomaisuudestaan ja välittömyydestään.

Palautteen mukaan Iltalamppu on mitä suuremmassa määrin yksinäisyyden ja syrjäytyneisyyden ehkäisijä, jota kuunnellaan eri yhteiskuntaluokissa, niin juoppokämpissa, kuin kristallikruunujen alla.